Wie zijn wij?

Sport Village is een sportwinkel in hartje Bemmel aan de Markt 41.Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en parkeren is in Bemmel gratis d.m.v. gebruik van uw blauwe parkeerkaart. Bemmel heeft een grote ondergrondse parkeergarage en diverse parkeergelegenheden door het dorp heen.

 

Ons team

Met ons deskundige en enthousiaste team bedienen wij de functionele sporten met een ruim assortiment van de bekende merken voor onder andere: voetbal, hockey, running en fitness. Wij werken met de hoofdletter "V" van Vriendelijk en de 100% tevredenheidsgarantie, d.w.z. niet goed geld terug *. *(m.u.v. aanbiedingen, hiervoor ontvangt u een tegoedbon)
 

Theo Verpoort

Ik ben Theo Verpoort, eigenaar van Sport Village Bemmel. Vanwege mijn grote passie voor sport, ben ik in 2012 gestart met Sport Village Bemmel. Ik hoop u door middel van een moderne kijk op sport te laten genieten van uw favoriete sport.
 

Marco Wientjes

Ik ben Marco Wientjes en gek op voetbal en alles wat daar mee te maken heeft. Ik voetbal nu in het 1e bij DVOL en ben jeugdtrainer bij NEC JO11-1

 

Onze merken

Bij SportVillage kunt u terecht voor alle bekende merken waaronder o.a.: Nike, Adidas, , Asics, Hummel, Speedo etc. Ook kunnen wij alle merken voor u bestellen en hebben wij het product niet, of is het product niet op voorraad, dan hebben wij het binnen afzienbare tijd wel! (indien voorradig bij de leverancier) Dat is de service van Sport Village Bemmel! Tevens willen wij u wijze op onze uitgebreide hockey-collectie met oefenveld in onze winkel en kleding van The Indian Maharadja
 

Uitgebreid advies

Tevredenheidsgarantie

Door ICT en sport te combineren kunt u bij ons terecht voor een zo goed mogelijk advies. Naast deze nieuwe technologie staan onze ervaren medewerkers u graag te woord met hun kennis van de praktijk. Wilt u uw team of vereniging laten sponsoren door Sport Village? Neem dan gerust contact met ons op en wij kunnen vrijblijvend de mogelijkheden bespreken. Tevens kunnen wij de teamkleding voor uw vereniging verzorgen tegen zeer concurrende prijzen.